دکتر محمد مصدق: پس وقتی که ملت، دولتی را سر کار می آورد و دولت مبعوث ملت است نمی تواند صدای ملت را خفه کند و نگذارد مردم حرف خودشان را بزنند. خفه کردن صدای مردم کار سیاست استعماری است. روش آنهاست که نفس کسی در نیاید تا هر کاری دلشان میخواهد بکنند.
iran.citizen@gmail.com

زينهار در مورد داد و ستد با منافع ملي ايرانيان

هر روز كه مي‌گذرد اين باور كه برخي افراد و گروه‌ها مي‌كوشند تا با استفاده از فضاي ويژه‌ي پيش از انتخابات رياست جمهوري و سرگرمي دولت‌مردان و سياست‌مداران و سرگرم‌سازي ملت با جنجال‌هاي انتخاباتي, برخي برنامه‌هاي ضد ملي و ناقض تماميت ارضي كشور را به اجرا بگذارند, پررنگ‌تر مي‌شود.
دليل نخست,‌ گفته‌‌هاي ‎آقاي متكي به معاون نخست وزير كشور آفريقايي گابن در مورد سهم ايران در درياي مازندران است كه با توجه به نبود هيچ ارتباطي بين مسائل مربوط به درياي مازندران با كشور كوچك گابن و معاون نخست وزير آن, به نظر مي‌آيد پيش كشيدن چنين مساله‌اي در اين برش از زمان, زمينه‌چيني براي اعلام تصميمي است كه گرفته شده و توافقي است كه اي بسا به مرحله نهايي هم رسيده است.
دليل دوم, چاپ و انتشار پوستر اجلاس وزراي ورزش كشورهاي آسيايي است كه زمينه‌ي اصلي آن نقشه‌ي ايران و پرچم رسمي كشور است, اما از واژه‌ي خليج فارس در آن نشانه‌اي نيست. اين امر از آن رو اهميت دارد كه به تازگي افشا شد كه وزراي كشورهاي عربي در نشست سال گذشته در جده, شرط شركت در بازي‌هاي ورزشي در ايران را گذاشتن عنوان خليج عربي, يا خليج، بر تمامي نقشه‌ها, پوسترها, تقديرنامه‌هاٍ و ... ذكر كرده بودند. همين تقاضاي بي‌شرمانه, بار ديگر در اجلاسي كه به تازگي در تهران تشكيل شد, تكرار گرديد كه با واكنش برخي رسانه‌هاي مسئوليت‌شناس و گروه‌هاي گسترده‌اي از ايرانيان روبه‌رو گرديد.
اما انتشار پوستر بازي‌هاي آسيايي نشان داد برخي از دولت‌مردان، به ويژه آن‌ها كه از خوان يغماي بودجه‌هاي بي‌حساب و كتاب ورزشي لقمه‌هاي چرب برمي‌گيرند و منافع شخصي را برتر از منافع ملي مي‌شمارند, و در عين حال از حساسيت غرورانگيز ايرانيان نسبت به منافع ملي آگاهند, به خيال خود زرنگي كرده و با طراحي خدعه‌آميز يك پوستر, نمادهاي ورزش‌هاي گوناگون را در اندازه‌هاي كوچك برگرداگرد شرق, غرب و شمال ايران جا داده‌اند, اما همين نمادها بر روي نقشه‌ خليج فارس چنان بزرگ جاسازي شده كه به خيال خودشان,‌ اگر كسي ايراد گرفت كه پس كو نام خليج فارس؟ نمادها را شاهد بياورند و بگويند جايي براي گذاشتن نام خليج‌فارس باقي نمانده است.
هر دانش‌آموز سال اول دنياي سياست و روابط بين‌الملل با مشاهده اين پوستر و توجه به تقاضاي بي‌شرمانه‌ي حكام و شيوخ عرب مي‌فهمد كه تهيه‌ي اين پوستر در واقع تمكين به تقاضاي آن‌ها است.
اما آن چه كه تهيه كنندگان اين پوستر از نظر دور داشته‌اند, هوشياري ملي ايرانيان است.
ايرانياني كه اين پوستر حقارت‌‌آميز را ديده‌اند و اخبار سانسور شده‌ي دست ‌نشاندگان حكام و شيوخ عرب در مورد حذف نام خليج فارس را خوانده‌اند, تهيه, ‌چاپ و انتشار اين پوستر را تمكين حقارت‌آميزي به درخواست بي‌شرمانه‌ي سران تعدادي از كشورهاي عربي ارزيابي مي‌كنند و مي‌دانند چنين تمكيني دامنه‌ي ادعاهايي از اين نوع را گسترش مي‌دهد و ديري نخواهد گذشت كه « مدعي دروغين » جاي« صاحب حق » را خواهد گرفت.
از اين رو, خواست همگاني ايرانيان در اين شرايط عبارت است از:
1- عدم انجام هر گونه توافق يا امضاي قراردادي كه سهم ايران از درياي مازندران را به زير 50 درصد بكشاند.
2- جمع‌آوري پوسترهاي ننگين و ضد ملي بازي‌هاي آسيايي, پي‌گيري‌ عاملان چاپ اين پوستر، دادن پاسخ كوبنده به ادعاي شرم‌آور، تكراري و دروغين سران عرب در مورد خليج فارس و جزاير سه‌گانه‌ي تنب‌ها و ابوموسي و در صورت لزوم برگزاري اين مسابقات بدون حضور گروه‌هاي ورزشي پاره‌اي از كشورهاي باج‌خواه عربي
ترديدي نيست اگر جز اين شود، ورزشكاران غيرتمند و ميهن‌دوست كشورمان از حضور در اين بازي‌ها خودداري مي‌كنند و ملت ايران نيز چنين بازي‌هايي را مورد تحريم همه جانبه قرار خواهند داد.

گروهي از نويسندگان, فعالان اجتماعي, نهادهاي مردمي و انجمن‌هاي فرهنگي

0 دیدگاه:

    5 نظر آخر

    5 پست آخر